Sanering Norrköping

Sanering och spoltjänster •

Om ROT-avdraget

Ett skatteavdrag som ger lägre kostnader

ROT-avdraget är en skattelättnad som man får använda för att få ner arbetskostnaderna för arbeten som handlar om reparationer, underhåll, ombyggnad och tillbyggnad. För att ha rätt till avdraget behöver man äga den fastighet där arbetet skall utföras samt bo i den åtminstone en del av året. Man behöver också betala skatt på sina inkomster i Sverige. Om ni anlitar oss på Sanering Norrköping är det vissa av våra tjänster som Skatteverket godkänner för avdrag.

ROT-avdrag på spoltjänster

För att få ta del av skatteavdraget när ni anlitar oss finns det vissa krav både vad gäller er och vad gäller arbetets typ. Det är bara privatpersoner som får göra ROT-avdrag, och när det kommer till spoltjänster finns det vissa uppdrag som är godkända medan andra inte är det. Ni kan till exempel få avdrag när ni behöver rengöra avlopp, medan slamsugningar och tömning av septiktankar inte berättigar till avdrag.

Vi hjälper dig med ROT

Om ni behöver någon form av spoltjänst eller sanering i Norrköping kan ni kontakta oss så kan vi berätta mer om ROT-avdraget och om det arbetet ni vill ha hjälp med är godkänt. Om ni har rätt till ROT drar vi av den kostnaden på fakturan och rapporterar allt till Skatteverket.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Vi utför sanering i Norrköping med omnejd och bistår med spoltjänster för större och mindre uppdrag.

  Adress
  Slakthusvägen 4
  602 28 Norrköping

  Telefon
  010-4100791

  E-post
  [email protected]

  Orgnr
  556633-7613

OM OSS

Vi utför sanering i Norrköping med omnejd och bistår med spoltjänster för större och mindre uppdrag.

Saneringnorrköping.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Spol & Industriservice AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Slakthusvägen 4
602 28 Norrköping

010-4100791

[email protected]

Orgnr:
556633-7613