Sanering Norrköping

Sanering och spoltjänster •

Om oss

Spol & Industriservice AB finns till för alla behov

På Spol & Industriservice AB jobbar vi med en huvudprincip – att alla våra kunder skall få god service och en hög kvalitet. Sedan starten av vårt företag är det vår vision och vi som jobbar på företaget arbetar hela tiden med att förbättra och optimera våra tjänster så att de skall passa våra kunders behov och önskemål. Sedan 2011 är SITA och Corvara delägare i företaget och tack vare det har vi kunnat skapa ett komplett utbud av spol-, återvinnings- och slamtjänster.

Vi arbetar med en liten miljöpåverkan

För oss är det viktigt att vårt arbete har en så liten negativ effekt på miljön som bara möjligt. Vi samarbetar med Acitex, som är ett säkerhetsföretag inriktat på saneringsbranschen. Vi har valt att använda oss av deras produkter för miljöskydd så att vi kan vara säkra på att naturen inte tar skada när vi jobbar. Spol & Industriservice AB är även medlemmar i Sveriges Tankrengörings- och Saneringsföretags Riksförening och det hjälper oss att hela tiden hålla oss uppdaterade om de senaste rönen inom vårt område.

Stor fordonspark och modern utrustning

Vi har dryga 20 olika slags fordon till vårt förfogande som alla uppfyller olika behov. Den variation vi har i vår fordonspark gör det enkelt för oss att både hjälpa industrier och privatpersoner oberoende av hur stort eller litet uppdraget är.

Du är välkommen att vända dig till oss när du behöver hjälp av kompetent personal!

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  Vi utför sanering i Norrköping med omnejd och bistår med spoltjänster för större och mindre uppdrag.

  Adress
  Slakthusvägen 4
  602 28 Norrköping

  Telefon
  010-4100791

  E-post
  [email protected]

  Orgnr
  556633-7613

OM OSS

Vi utför sanering i Norrköping med omnejd och bistår med spoltjänster för större och mindre uppdrag.

Saneringnorrköping.se kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Spol & Industriservice AB kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.

KONTAKT

Slakthusvägen 4
602 28 Norrköping

010-4100791

[email protected]

Orgnr:
556633-7613